Szellőzéstechnikai szakkereskedés! Ventilátor és ami hozzá kell!

Miben segítünk:

Ha Szellőztetéssel, ventilátorral kapcsolatos gondjai vannak, jó helyen jár. Nézzen körül weboldalunkon. Ha nem találta amit keres, nézze meg elérhetőségeinket és kollégáink szívesen segítenek.

„Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt amire szükségem van!” 
Antoine De Saint-Exupéry

„Nem lehet egyszerűen csak megkérdezni a fogyasztókat, hogy mit akarnak, és aztán megpróbálni megadni nekik. Mire elkészülsz, már valami újabbat fognak kérni.”
Steve Jobs

Mindezt természetesen optimális ár-érték arányban parasztvakítás és lehúzás nélkül!

Igyekszünk a gyakori problémák megoldására érthető iránymutatást adni, amit a Jó tanácsok szellőztetéshez menüpontunkban talál.

 Ezek a leírások folyamatosan bővülnek.

Népszerű termékkategóriák?

Ventilátor témakör

Itt kategóriánként megtalálja a ventilátorokat. Ha tudja mit szeretne, van elképzelése a keresett ventilátorról, akkor itt érdemes kezdeni valamit az oldalon.

Hőcserélős légkezelő

Akár lakás, vagy iroda, konyha költség-hatékony szellőztetésére keres megoldást. Itt talál leírásokat, számítási segédletet a megfelelő termék kiválasztásához. A gazdaságos megoldások mellett fontos szempont, hogy nem filozófiát árulunk, hanem megtérülő berendezéseket.

Szellőző rácsok, idomok, csövek

Itt a szellőző csöveket, odomokat, szellőző rácsokat, fűtő és hűtő kalorifereket és egyéb szellőzőrendszer kialakításhoz szükséges elemeket talál. 

Belimo termékek

A Belimo zsalu és szelepmozgató motorjainak kínálata a szelepekkel, csapokkal, pillangó szelepekkel együtt. Megtalálja a legújabb érzékelőket, szenzorokat.

Szűrő, filter

Szellőzétechnikai berendezések alapértelmezett szűrői. Táskás, zsebes szűrő, Z és lapszűrő, előszűrő paplanok. zsírszűrő.Szellőző rendszerbe építhető szűrődobozok.

Aktívszén

Aktívszén különböző feladatra. Szűrőházak, szűrőegységek szellőzéstechnikai felhasználásra. Levegő szűrés, folyadék szűrés. Szénpor bor, pálinka kezelésére. 

Jó tanácsok szellőztetéshez

Szakmai tanácsok, segítség termékek kiválasztásához, problémák megoldásához szellőzéstechnikai témakörben.

Irány a webáruház!

Szellőzéstechnikai, hűtés-, fűtéstechnikai termékek!