Szellőzéstechnikai szakkereskedés! Ventilátor és ami hozzá kell!

Miben segítünk:

Ha Szellőztetéssel, ventilátorral kapcsolatos gondjai vannak, jó helyen jár. Nézzen körül weboldalunkon. Ha nem találta amit keres, nézze meg elérhetőségeinket és kollégáink szívesen segítenek.

Büszkék vagyunk rá, hogy ha a vevő hagyja: nem azt adjuk amit szeretne, hanem ami megoldás a problémájára!

Mindezt természetesen optimális ár-érték arányban parasztvakítás és lehúzás nélkül!

Termékeink között megtalálhatóak a kis a lakossági ventilátoroktól a konyhai, irodai, csarnok és egyéb ipari technológiai ventilátorok és kiegészítők széles skálája.

Igyekszünk a gyakori problémák megoldására érthető iránymutatást adni, amit a Jó tanácsok szellőztetéshez menüpontunkban talál.

 Ezek a leírások folyamatosan bővülnek.

Projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2018-03567
Kedvezményezett neve: Fikesz-Plusz Kft.
Projekt címe: Gyakornoki program a Fikesz-Plusz Kft-nél
Támogatási összeg: 7.34 Millió Forint 
Támogatás mértéke (%-ban): 100%

Mit hol talál az oldalon?

Ventilátor témakör

Itt kategóriánként megtalálja a ventilátorokat. Ha tudja mit szeretne, van elképzelése a keresett ventilátorról, akkor itt érdemes kezdeni valamit az oldalon.

Hőcserélős légkezelő

Akár lakás, vagy iroda, konyha költség-hatékony szellőztetésére keres megoldást. Itt talál leírásokat, számítási segédletet a megfelelő termék kiválasztásához. A gazdaságos megoldások mellett fontos szempont, hogy nem filozófiát árulunk, hanem megtérülő berendezéseket.

Szellőzéstechnika

Itt a szellőző csöveket, odomokat, szellőző rácsokat, fűtő és hűtő kalorifereket és egyéb szellőzőrendszer kialakításhoz szükséges elemeket talál. 

Belimo termékek

A Belimo zsalu és szelepmozgató motorjainak kínálata a szelepekkel, csapokkal, pillangó szelepekkel együtt. Megtalálja a legújabb érzékelőket, szenzorokat.

Szűrő, filter

Szellőzétechnikai berendezések alapértelmezett szűrői. Táskás, zsebes szűrő, Z és lapszűrő, előszűrő paplanok. zsírszűrő.Szellőző rendszerbe építhető szűrődobozok.

Aktívszén

Aktívszén különböző feladatra. Szűrőházak, szűrőegységek szellőzéstechnikai felhasználásra. Levegő szűrés, folyadék szűrés. Szénpor bor, pálinka kezelésére.