Hidraffin CC 8×30 kókusz alapú aktívszén

Hidraffin CC 8×30 kókusz alapú aktív-szén ivóvíz, étolaj és egyéb folyadék szűrésére, hűtőszekrények és egyéb helyiségek szagtalanítására.aktív szén kókusz alapanyagból

Aktívszén kókusz

Gyártásához a kókuszdió héját használják. Különösen jó minőségű aktívszén. Az elszenesített kókusz dió héjat 900-1100°C-os gőzzel aktiválják, ami által nagy oldószer megkötő felület jön létre az erősen porózus felületen. A gázálarcokban leggyakrabban kókusz-ból készült szenet alkalmaznak. Széles körben hasznosítják. Növényi olajok (pl: éttermekben használt étolaj szag és ízmentesítésére), kémiai oldatok, vegyszeres folyadékok szűrésére, szennyezett talajvíz mentesítésére. Ivóvíz szűrésére különösen javasolt. Az előnyei az átlagos vízszűrő szenekkel szemben a nagyon jó klórszűrés, az ózonkezelés maradék anyagainak jó szűrése, nagyon magas íz és illatanyag megkötő képesség. Felhasználása javasolt még uszodavizek, medencék és szennyvíz szűrése. Kerti tavaknál a jó minőségű szűrés a növények rovására megy sajnos, így oda nem javasolt. Akváriumba is nagyon jól tisztán tartja a vizet, de mivel sok a növények számára hasznos anyagot is kiszűr, ezért csak műnövények esetén javasoljuk ott a felhasználását. Kazánházak, fűtési rendszerek vizének feltöltésekor jó hatékonyságban kiszűri a vízben oldott oxigént is. Nagyon magas kopásállósága miatt az ipari vízszűrőkben a visszamosások során nincs töredezés, aprózódás.

Érdekesség: A gyártás során 90000 kókuszdió kell 1 tonna aktívszén előállításához.

0,6-2,36mm-es szemcsenagyságú granulátum.

A zacskós kiszerelés rendelésekor mindíg a lehető legnagyobb adagban mérjük ki az aktívszenet. Nem merünk sok kis zacskót!

WEBÁRUHÁZUNKBAN is MEGRENDELHETŐ!

TípusaKiszerelésNettó árak, Ft /kg Bruttó árak, Ft/kg
Aktív-szén zsákos kiszerelésben20 kilogrammos zsákban

24.000 Ft/zsák

(1200Ft/kilogramm)

30.480 Ft/zsák (1524Ft/kg)
Aktív-szén, ivóvízre, “zacskós” kiszerelésben1-5 kilogrammos zacskóban1800 Ft/kilogramm2286Ft/kg

Kiegészítő termék:

 Szűrőpapír pálinka, bor szűrésére kezelés után:Nettó ár:Bruttó ár:
551- Ft + áfa / db700.- Ft