Belimo Retrofit termékcsalád

Mi is az a RETROFIT?

Egyszerűen fogalmazva, a régi rendszerekben elromlott szelepmozgatók kiváltására szolgáló megoldás. Legyen az akár szellőző rendszer vagy fűtés, klíma területe. Sok márka és szeleptípushoz megfelelő csatlakozó adapter választható és így Belimo motorokkal szerelhető!

Retrofit légtechnikai megoldások:
Fűtő, szellőző és légkondícionáló berendezések újraélesztése.

A Belimo speciális retrofit hajtóműveket kínál a már meglévő vagy régebbi zsalumozgatók cseréjére, felújítására. Paramétereik pontosan beállíthatók a helyszínen az eredeti követelményeknek megfelelően. A VAV-retrofit szettek hajtóművel, vezérléssel és érzékelővel, megbízható megoldást nyújtanak meghibásodott vagy pneumatikus VAV-ok cseréjére.

Retrofit vizes megoldások:
Régebbi szelepek felszerelése a legjobb motorral.

A Retrofit szelepmozgató hatjóművek legújabb generációja, univerzális szelepnyak és szelepszár adapterrel van felszerelve. Ezáltal alkalmazhatóak a világ szinte minden jólismert gyártójának a szelepeihez anélkül, hogy különféle adaptereket kellene hosszasan keresgélni. Speciális retrofit megoldások szintén elérhetőek golyóscsapok, elzáró és keverő szelepek, valamint pillangó szelepek esetén is.

Szellőzéstechnikiai termékek, gyártmányok helyettesítése

Szellőzéstechnikában használatos zsalu,ozgató motorok és egyéb szerelvények kiválasztásával kapcsolatban javasoljuk, hogy küldjön a kiváltandó termékről egy fotót az [email protected] címre!

Katalógusok segédletek letöltése.

PDF formátumban letölthető segédanyagok.

Retrofit kiválasztó lista: szelepek és pillangószelepek

Item added to cart.
0 items - Ft