fbpx

Szűrőtartók

Szűrődoboz, szűrőtartó, szűrőház

 

FLK-B Légszűrő doboz, G4-es síkszűrővel. Szállított levegő hőmérséklet -30°C – +90°C-ig. Kör keresztmetszetű csatlakozású a doboz 100-710-es átmérőig. A szűrő dobozt csak a ventilátor és fűtő egység elé lehet beépíteni. Tartozékként differenciál nyomáskapcsoló is rendelhető a szűrődobozhoz, ami a szűrő cseréjét jelzi.
Szűrőtartó adatai

FLF-A… Légszűrő dobozz zsákos szűrővel, G4-es minőségben. Szállított levegő hőmérséklet -30°C – + 90°C-ig. Kör keresztmetszetű csatlakozás, 100-630-as átmérőig. A szűrő dobozt csak a ventilátor és fűtő egység elé lehet beépíteni. Tartozékként differenciál nyomáskapcsoló is rendelhető a szűrődobozhoz, ami a szűrő cseréjét jelzi.
Szűrőtartó adatai

FLF-B… Légszűrő dobozz zsákos szűrővel, F7-es minőségben. Szállított levegő hőmérséklet -30°C – + 90°C-ig. Kör keresztmetszetű csatlakozás, 100-630-as átmérőig. A szűrő dobozt csak a ventilátor és fűtő egység elé lehet beépíteni. Tartozékként differenciál nyomáskapcsoló is rendelhető a szűrődobozhoz, ami a szűrő cseréjét jelzi.
Szűrőtartó adatai

MKC-A… Légszűrő doboz zsákos szűrővel, G3-as minőségben. Szállított levegőhőmérséklet -30°C – +90°C-ig. Négyszög keresztmetszetű csatlakozás 300×150 – 1000×500-as méretig. A szűrődobozt a ventilátor és a fűtőegység elé kell beépíteni. Tartozékként differenciál nyomáskapcsoló is rendelhető a szűrődobozhoz, ami a szűrő cseréjét jelzi.
Szűrőház adatai

Item added to cart.
0 items - Ft
Fikesz-Plusz Kft hívása