Folyadékhűtő

Sokszor nem elég egy normál klíma teljesítménye, vagy nem megoldható a környezetben való elhelyezése, teljesítménye. Folyadékhűtőink segítségével kellő mennyiségű és hőmérsékletű hidegvizet tud előállítani a megfelelő hűtőteljesítményhez.

Galletti folyadékhűtők

Széles típusválaszték

Nagy tejesítménytartomány

Kompakt típusok könnyen telepíthetők

Folyadékhűtők

A folyadékhűtő klímaberendezés egy kompakt készülék, ami magában foglalja az összes hűtéstechnikai alkatrészeket és ezáltal hideg víz- hőszivattyús modelleknél meleg víz előállítására- előállítására alkalmas.

A folyadékhűtők működését tekintve hasonló a hagyományos hűtőszekrényhez, annyi különbséggel, hogy ebben az esetben nem a levegőt hűtjük hanem a berendezés hőcserélőjében keringetett közvetítő közeget, vizet vagy fagyállót. Az 5-7 Celsius fokra lehűtött folyadékot szigetelt csőhálózaton keresztül szivattyú keringeti a beltéri egységekben (pl. fan-coilokban, légkezelő hőcserélőkben) és ezek hűtik, bizonyos esetekben fűtik a helyiség levegőjét. A folyadékhűtők teljesítménytartománya igen széleskörű.

Léteznek 5kW-os, de 1,5MW teljesítményű gépek is. Létezik kompresszoros de abszorpciós berendezés is. A folyadékhűtők lehetnek hidraulikai blokkal felszereltek- ebben az esetben a berendezés tartalmazza a folyadék oldali szivattyút, puffertárolót- vagy a nélküliek-ebben az esetben a szivattyút külön tervezni kell, beszerezni adott rendszerhez. A folyadékhűtőket víz vagy léghűtéses kondenzátorral készítik.Légcsatornázható változat is létezik. A folyadékhűtők szinte az összes hűtési igényt képesek kielégíteni. Alkalmasak technológiai hűtésre, irodaház, pláza, szálloda családi ház klimatizálására.

Hatékonyság minden körülményel között

Egy légkondicionáló rendszer a működési időtartama 90%-ában a névleges teljesítményének kevesebb mint 60%-án üzemel. Erre kínál megoldást a kétkompresszoros, egykörös MPE-T modell, amely kiemelkedő részterheléses hatékonyság (ESEER>4) mellett szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is képes üzemelni. 

Ilyen esetekben a mikroprocesszoros vezérlés aktiválja a részterheléses üzemmódot, megduplázva ezzel a működő kompresszor rendelkezésére álló kondenzációs felületet.

Az elektromos fordulatszám-szabályozóval (rendelhető tartozék), valamint áramvonalas lapátokkal, illetve 6 és 8 pólusú motorokkal ellátott axiális ventilátorok minden körülmények között garantálják a csendes és hatékony üzemelést.

A folyadékhűtők előnyei:

 

  • Széles típusválaszték
  • Nagy tejesítménytartomány
  • Kompakt típusok könnyen telepíthetők
  • Szinte korlátlan szerelési távolság és szerteágazó csőrendszer

Amiben mi tudunk segíteni:

 

  • A megfelelő klímarendszer kiválasztásában
  • A professzionális szerelésben a hosszútávon jól működő klímarendszerek érdekében
  • Garanciális és garancián túli szervizelésben
  • Karbantartásban a gazdaságos és jól működő klímaberendezések érdekében
  • Tervezésben szaktanácsadásban

Egy termék se felelt meg a keresésnek.