Marelli ventilátor ismertető

Marelli Ventilazione rövid története!

1891-ben alakult az Ercole Marelli elektronikai termékékek gyártására. 1905-ben kibővült transzformátorok, szivattyúk és ventilátorok gyártásával. 1960-as években már mozdonyokat a Milánói földalatti vontatóhajtásait is gyártották. 1981-től az elektronikai termékek árcsökkenésével nagyobb hangsúly került a ventilátor gyártásra is. A világ minden földrészén jelen van a Marelli.  2019-ben a SODECA csoport tagja lett.

Ventilátorok ismertetése:

Normál nyomású egyoldalt szívó centrifugál ventilátor:

Marelli BA ventilátorMarelli BA egyoldalt szívó centrifugál ventilátor zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék horganyzott kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor. Nem koptató hatású poros, vagy Konyhai ernyő, lángos sütő, hegesztési füst és különböző elszívó ernyőkbe javasolt centrifugál ventilátor.

0-2340 m3/h / 0-1480 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

Marelli BB ventilátorMarelli BB egyoldalt szívó centrifugál ventilátor, zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék horganyzott kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor, opcionálisan 250°C-ig hőálló ventilátor kialakításban is rendelhető.

0-78480 m3/h / 0-2720 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

Marelli BC ventilátorMarelli BC egyoldalt szívó centrifugál ventilátor, zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék festett kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor, opcionálisan 250°C-ig hőálló ventilátor kialakításban is rendelhető.

0-172800 m3/h / 0-3283 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

 

Közepes nyomású egyoldalt szívó centrifugál ventilátor:

Marelli MA közepes nyomású ventilátorMarelli MA egyoldalt szívó centrifugál ventilátor, zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék festett kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor, opcionálisan 250°C-ig hőálló ventilátor kialakításban is rendelhető.

0-82000 m3/h / 0-5782 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

Marelli MB ventilátorMarelli MB egyoldalt szívó centrifugál ventilátor, zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék festett kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor, opcionálisan 250°C-ig hőálló ventilátor kialakításban is rendelhető.

0-93600 m3/h / 0-6468 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

Marelli MC közepes nyomású ventilátorMarelli MC elszívó ventilátor, zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék festett kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor, opcionálisan 250°C-ig hőálló ventilátor kialakításban is rendelhető.

0-6120 m3/h / 0-6223 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

Marelli MD közepes nyomású ventilátorMarelli MD elszívó ventilátor, zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék festett kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor, opcionálisan 250°C-ig hőálló ventilátor kialakításban is rendelhető.

0-36000 m3/h / 0-14700 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

Magas nyomású egyoldalt szívó centrifugál ventilátor:

Marelli AB magas nyomású ventilátorMarelli AB elszívó ventilátor, zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék festett kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor, opcionálisan 250°C-ig hőálló ventilátor kialakításban is rendelhető.

0-43200 m3/h / 0-19400 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

Marelli AE magas nyomású ventilátorMarelli AE elszívó ventilátor, zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék festett kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor, opcionálisan 250°C-ig hőálló ventilátor kialakításban is rendelhető.

0-1500 m3/h / 0-14300 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

Marelli AF magas nyomású ventilátorMarelli AF elszívó ventilátor, zsíros, poros levegő szállítására alkalmas. A járókerék festett kivitelű. A motor a ventilátor házon kívül van elhelyezve, F osztályú. A védettsége IP 55. 80°C-os levegő szállítására alkalmas a ventilátor, opcionálisan 250°C-ig hőálló ventilátor kialakításban is rendelhető.

0-8400 m3/h / 0-17000 Pa
Ventilátor táblázat és árlista megtekintéséhez klikk ide

 

Marelli ventilátorok felhasználási javaslata tevékenység alapján:

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

BA BB BC MA MB MC MD AB AE AF TB TC
ACÉLIPAR       x x x x          
PORELSZÍVÁS     x x x x x x x x    
ÉGŐK               x x x    
FESTŐKABINOK x x x                  
KAZÁNOK x x x         x x x    
CIPŐGYÁRAK x x x                  
PAPÍRGYÁRAK                     x x
CEMENTIPAR               x x x    
GABONA x x x x x x x          
BŐRCSERZŐ               x x x    
LÉGKONDÍCIÓNÁLÁS     x                  
GÁZKIBOCSÁTÁS       x x   x          
ASZTALOSMUNKA                     x x
ÖNTÖDÉK               x x x    
KERÁMIA     x x x x            
PÉKSÉG x x x                  
CSISZOLÁS Elszívása       x x x x          
VEGYIPAR       x x x x x        
TÉGLAIPAR x                      
MÁRVÁNY megmunkálás     x           x x x  
MARÁS       x x x x          
PETROLKÉMIAI IPAR     x   x              
HULLADÉKIPAR     x x                
HULLADÉKKEZELŐ IPAR     x x       x        
TEXTILIPAR                     x x
MŰANYAGOK                     x x
BÁNYÁSZAT       x x x x          
BŐRIPAR                     x x
DOHÁNY MALOM               x x x    
GUMIABRONCS GYÁRTÁS       x x x x          
Item added to cart.
0 items - Ft