Párátlanító berendezések

Párátlanító berendezések különböző felhasználási területekre:

Sokan küzdenek vele és sok félmegoldásért nagyon sok pénzt kiadnak.
Ha nem tudjuk megszüntetni a pára forrását, vagy szellőztetéssel eltávolítani a lakásból, vagy egyéb helyiségből, akkor hiába teszünk különböző szigeteléseket, festünk mindenféle spéci anyaggal. Ha a páratartalom 75-80% fölé megy, akkor ha fene-fenét eszik is, előbb utóbb penész, atka és egyéb baráti társaság kopogtat nálunk újra és újra. 

Nem forgalmazunk barkácsboltos kategóriájú párátlanítókat, mivel ezek sajnos csak arra jók általában ,hogy vegyünk egyet, majd mivel nem elég, akkor veszünk még egyet, meg mégegyet és már ott is vagyunk böven a komoly ára felett, csak apránként csalták ki a pénzt a zsebből. A normális jól méretezett gép mellet nem kell szobafestőt hívni, vagy a tönkrement bútort kidobni, netán újrakárpitoztatni.

Műanyag nyílászáró és hőszigetelés hatása a lakás szellőzésre!

Mi történik ha leszigeteljük a házat és / vagy műanyag nyílászárókra cseréljük a régit. Természetes fizikai jelenségek, amikre rácsodálkozunk ha megtörténnek és szidjuk a kivitelezőket.


Tippek, javaslatok WC Fürdő ventillátorok kiválasztásához… WC ventillátor, fürdő ventillátor

Szeretne ventilátort a WC-be vagy a fürdőbe, de nem tudja milyet válasszon? Néhány egyszerű tipp javaslat a WC, fürdő ventillátor kiválasztásához.

 

 Javaslatok pince szellőztetésére!

Sokan keresnek minket párás, penészes pince szellőztetésével kapcsolatban. Sokszor többszöri nekifutás után nagyobb kárt okoznak mint előtte volt, pedig nem bonyolult a megoldás.


A párátlanító, légszárító berendezés kiválasztása és használatuk főbb szabályaiinformacio

 

Item added to cart.
0 items - 0Ft
Fikesz-Plusz Kft hívása