Vegyszerálló ventilátor

Műanyag vegyszerálló ventilátor

Legfőbb alkalmazási terület: ipari üzemekben keletkező korrozív gázok és gőzök általános és helyi elszívási és szellőzési feladatainak megoldása. Kiválóan alkalmazható vegyszer és/vagy időjárásálló elszívó rendszereknél. A szállított közeggel érintkező részek alapkivitelben PVC-ből, polipropilénből (PP) vagy üvegszál erősítésű poliészterből (ÜPE) készülnek. PVC ventilátorok hőállóság (-10°C – +50°C), PP ventilátorok (-10°C – +90°C).

Mérettáblázat

Légszállítási diagram

Vegyszerállóság

 
 

műanyag házállás

A TPMV 140N és 140 Rb PVC típusoknál lehetőség van a házállás fokozatmentes állítására. A többi méretnél a 90°és 135°-os 

házállással nem gyárthatók. A PVC és PP házas ventilátorok alapkivitelben karima nélküli szívócsonkkal és karimás nyomócsonkkal készülnek. Az ÜPE házas ventilátorokat alapkivitelben mindkét oldalon karima nélküli csonkkal gyártjuk. A felhasználó igénye szerint mindegyik típus tetszőleges csonkkialakítással is készíthető. Alapkivitelben a 250 és 460-as PVC és PP ventilátorok nyomócsonkja szögletes, a többié köralakú. A szívócsonk mindegyik típusnál köralakú.

Item added to cart.
0 items - Ft