Aktívszén ACM-20 típus 1kg kimért, zacskós kiszerelés

2,368Ft Bruttó ár. (1,865Ft Nettó ár)

2,368Ft / kg

Kiszerelés: 1kg

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Mennyiségi kedvezmények (a feltüntetett érték bejelentekezéskor még kedvezőbb lehet a korárba helyezéskor amennyiben Ön visszatérő vásárlónk, vagy viszonteladónk) a kedvezmények webshopban leadott rendeléskor érvényesek. E-mail rendelés esetén nem működik.
1-3 4-5 6+
2,368Ft 2,321Ft 2,250Ft

Egység: 1 kg

Cikkszám: acm-20 zacskós Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

ACM-20 aktívszén (A korábbi AD3-hoz hasonló jellegű aktívszén)aktívszén granulátum levegő szűrésre

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSRA!

Az aktív szén szűrő a gázálarchoz hasonlóan kiszűri a levegőben lévő oldószer nagy részét. A jó minőségű szén kezdetben a bementi oldalon lévő oldószer mennyiség 80-90%-át fogja meg, majd, ahogy telítődik, egyre kevesebb oldószer szűrésére alkalmas. Az aktív szén alkalmas vegyszerek, oldószerek, festékköd, és egyéb vegyi anyagok megkötésére. Étterem étel, zsírszag, dohányzók szagszűrésére. Bőr, szennyvízszag és egyéb kellemetlen szagú anyagokkal telített helyiségek szagtalanítására. Alkalmas szivarszobák, dohányzó helyiségek, vendéglátó helyiségek levegő szűrésére.

 

Kiszerelés: – 1-5kg-os zacskókban – 25kg-os zsákokban kapható. A zacskós kiszerelés rendelésekor mindíg a lehető legnagyobb adagban mérjük ki az aktívszenet. Nem merünk sok kis zacskót!

 

 

Adatlap letöltése

További információk

Tömeg 1 kg
Jellemző tulajdonságok

Típus

Aktívszén acm20
Aktívszén ACM-20 típus 1kg kimért, zacskós kiszerelés
2,368Ft Bruttó ár. (1,865Ft Nettó ár)
Optimized with PageSpeed Ninja