Aktívszenes Vízszűrő 9.3/4”-os szűrőház 1″-os vízoldali csatlakozással

9,525Ft Bruttó ár. (7,500Ft Nettó ár)

9,525Ft / db

Aktívszenes vízszűrő, három részes, hollandis, légtelenítő szeleppel, belsőmenetes, rézperselyes csatlakozással.

Szűrőház hosszúsága: 5″; 10″; 20″

Csatlakozás: 1″

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Egység: 1 db

Cikkszám: aktivszenes vizszuro szurohaz 9.3/4" 1"-os csatlakozás Kategória: Címke:

Leírás

Aktívszenes Vízszűrő – 9.3/4”-os szűrőház 1″-os vízoldali csatlakozással

Általános ismertető

Aktívszenes vízszűrő, három részes, hollandis, légtelenítő szeleppel, belsőmenetes, rézperselyes csatlakozással.

Szűrőház hosszúsága: 5″; 10″; 20″
Csatlakozás: 1″

aktívszenes vízszűrő termékképe

Mi az az aktívszenes vízszűrő? 

Az aktívszenes vízszűrő kiváló választás akkor, ha egyszerűen, könnyen szeretne tiszta vizet önteni a poharába. A hálózati alternatíva ugyan hivatalosan tisztának tekinthető, de az köztudott tény, hogy a vízművek a fertőtlenítés során klórt alkalmaznak. Ráadásul a vezetékekből érkező vízbe más anyagok: nemesfémek, baktériumok stb. is bekerülhetnek, melyek egyáltalán nem egészségesek. A csapból is az folyik, hogy minél több folyadékot kell fogyasztanunk egy nap. 

Ez tény, de arról már lényegesen kevesebben beszélnek, hogy mennyire lényeges a megfelelő minőség garantálása. Hiába van meg a napi 2-3 liter, ha egyszer a bevitt anyag fizikai paraméterei a legkevésbé sem „ivóbarátak”. A klór érdekes adalék, mert nem mindig mutatkozik meg szabad szemmel látható módon. Valószínűleg ezért is hajlamosak sokan megfeledkezni róla.

De olykor-olykor, amikor fehérlő folyadék kerül a poharakba, vagy szagos víz érkezik a csapból, akkor jön a megdöbbenés, a csodálkozás, és a felismerés. Az ember szeret empirikusan véleményt alkotni, ezért hiába szól megannyi szakanyag a víztisztítás fontosságáról, a klór és egyéb adalékok kártékony hatásairól: a legmélyebb nyomot a saját bőrön megtapasztalás adja.

Az aktívszenes vízszűrő a segítségére siethet!

Ha szembesült azzal, amiről eddig csak hallott, ha megérett önben az elhatározás, akkor az aktívszenes technológiában nem fog csalódni. Az adszorbeálásra képes aktív szén megköti a vízbe nem való anyagokat: a klórt, nemesfémeket, egyéb adalékokat. Az ön poharába, kancsójába kerülő víz szó szerint tisztává, és ízletessé avanzsál. Egyetlen dologra kell figyelnie: a szűrő időközönkénti cseréjére

Hogyan szűrjem meg otthon a csapvizem?aktivszén szűrő

Kínálatunkban megtalálhatja a csapra szerelhető víztisztító készüléket, melynek könnyű felszerelhetősége, kis kiszerelése miatt ideális választás lehet akkor, ha nem nagy mennyiségben szeretnénk tisztított vízhez jutni. A fő technológia itt az aktív szén, amivel a készülék megtisztítja a vezetékes ivóvizet, akár távoli országokban is egy-egy nyaralás alkalmával.

 Családi házak vizének szűrésében kétféle technológiát is magába olvaszt a nagyobb kapacitású, pult alá szerelhető víztisztító berendezés. Itt az aktív szenes technológia kiegészíti a NASA által kifejlesztett fordított ozmózis elvén működő víztisztító egységet. A két technológia lehetővé teszi, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a vezetékes ivóvíz tisztán, kellemetlen íz- és illatmentesen kerüljön poharunkba, hogy ezzel is megőrizzük az egészségünket, vitalitásunkat.

Aktívszén ivóvíz szűrésre ANTHRAFILTER® ZM 90

Az aktív szén széles skálájú víztisztító képessége nagyon régóta ismert. Tiszta viz zm90Különösképpen alkalmas a víz biológiai –szerves- eredetű élő és élettelen szennyeződéseinek eltávolítására, de több más, egészségre káros szennyeződést is megköt vagy kiszűr: a nehézfém- és oldószer-maradványokat, klórozott szénhidrogéneket, szabadklórt és a víz illatát, színét, ízét rontó egyéb anyagokat. Az aktív szén kiszűri a vízben lévő oldószer nagy részét. A jó minőségű szén kezdetben a bementi oldalon lévő oldószer mennyiség 80-90%-át fogja meg, majd, ahogy telítődik, egyre kevesebb oldószer szűrésére alkalmas. A szén szűrő hatásának romlása után cserélni kell.

Nagyon fontos szempont, hogy a szén kivonja a vízből az ember számára káros dolgokat, különös tekintettel az élő „szennyeződésekre”, mint a mikrobák, amelyek nem csak akkor szennyeznek, ha megisszuk a vizet, hanem akkor is, ha belélegezzük. A baktériumos fertőzések esetében veszélyt jelent még a végtermékként keletkező mérgek, amelyeket a szénszűrő szintén megköt. Semlegesíti egyes nehézfémek, gyomirtók és más kemikáliák maradványait, így javítja a víz látványát és élvezeti értékét egyaránt. Ugyanakkor semmi olyasmit nem vesz ki a vízből, amely az emberi szervezet számára szükséges és fontos lehet, így nem befolyásolja például az ásványi anyag tartalmat.

További információk

Tömeg 1 kg
aktívszenes vízszűrő termékképe
Aktívszenes Vízszűrő 9.3/4”-os szűrőház 1″-os vízoldali csatlakozással
9,525Ft Bruttó ár. (7,500Ft Nettó ár)
Fikesz-Plusz Kft hívása