Westinghouse Celestia Mennyezeti ventilátor távirányítású wenge

93,369 Ft Bruttó ár (73,519 Ft Nettó ár)

93,369 Ft / db

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Celestia távirányítású, wenge

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Leírás

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Capitol mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Egy időtálló kialakítású mennyezeti ventilátor. Semleges színei és egyszerű kildolgozása, illeszkednek szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor csiszolt acél testéhez 4 penge(lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala ezüst a másik fekete színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobábadolgozószobábavagy akár az irodába.

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. A irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár – a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak
A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 

Tél – a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

 

Csillárventilátor téli ütemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

 

SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebbességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Capitol mennyezeti ventilátor integrált fény foglata E27 teljesítménye 60 W. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén (az égő nem tartozék).

 

 

 

 

KEZELÉS

A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz vásárolható kézi vagy fali távirányító (lásd tartozékok alább).

 

 

TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Dual Mount rögzítő rendszerAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a “Dual Mount” felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni (30,5 cm vagy 46 cm) nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd 

Adatlap

A helyiség mérete 15 m²-ig
Szín Acél
Lapátok színe Ezüst és fekete
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Használat Beltéri
Átmérő 105 cm
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs

További információk

Tömeg 6.5 kg
Márka

Szín

,

Lapát átmérő

112cm

Maximális helyiségméret

20m2

Teljesítmény (W)

Zajszint (dB)

Kétirányú

igen

Világítás

E27 2x11W 3U

Vezérlés

Infravörös távirányító

Sebesség fokozatok

3