Westinghouse Colosseum Mennyezeti ventilátor fehér, világos juhar

68,423 Ft Bruttó ár (53,876 Ft Nettó ár)

68,423 Ft / db

Westinghouse Colosseum mennyezeti ventilátor, fehér és világos juhar

Modern mennyezeti ventilátor, Westinghouse Colosseum mennyezeti ventilátor egyedülálló kialakítású és hosszú élettartammal rendelkezik.

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Leírás

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Colosseum mennyezeti ventilátorral!

csillár, mennyezet ventilátor(westinghouse colosseum fehér, galériakép)DESIGN

Egy időtálló kialakítású mennyezeti ventilátor. Semleges színei és egyszerű kidolgozása, illeszkednek szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor fehér testéhez 4 penge(lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala fehér a másik világos juhar színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobábadolgozószobába vagy akár az irodába.

 

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. A irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár – a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 

 

Tél – a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Csillárventilátor téli ütemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

 

SZERKEZET

csillár, mennyezet ventilátor(westinghouse colosseum fehér, méretrajz)

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 105 cm alkalmas egy 15 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Colosseum mennyezeti ventilátor integrált LED világításának teljesítménye 17 W. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén (az égő nem tartozék).

 

 

 

KEZELÉS

csillár, mennyezet ventilátor(távirányító, termékkép)

A ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 

 

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer 

downrod

A Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.

 

 

Adatlap

Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Fém
Védettség IP24
Teljesítmény 60 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Élettartam 10 év
Átmérő 90 cm
Fordulat 210/162/110 fordulat/perc
Használat Beltéri
Tömeg 4
Zajszint Max. 45 dB
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe ezüst és halvány juhar
Lapátok dőlése 13 °
Vezérlés Lánc
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 15 m²-ig

További információk

Tömeg 5.2 kg
Márka

Szín

,

Lapát átmérő

90cm

Maximális helyiségméret

12m2

Teljesítmény (W)

Zajszint (dB)

Kétirányú

igen

Világítás

1x 17W LED

Vezérlés

Távirányító

Sebesség fokozatok

3