Westinghouse Comet Mennyezeti ventilátor fehér, bükk

46,175 Ft Bruttó ár (36,358 Ft Nettó ár)

46,175 Ft / db

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Comet fehér, bükk

Hangolja be a belső terét egy elegáns és erős Westinghouse Comet 78017 fehér mennyezeti ventilátorral . Egyszerű színekben, amelyek ma is népszerűek. Választhat két színű pengék közül – a pengék egyik oldala fehér, a másik pedig bükk.

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Leírás

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Combo mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

A Westinghouse Comet mennyezeti ventilátor klasszikus, egyszerű tervezés, finom színekkel – design, amely soha nem öregszik meg. A ventilátor teste fehér, melyhez kapcsolódik az 5 penge (lapát), amelyeknek az egyik oldaluk fehér, a másik bükkszínű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobábadolgozószobába vagy akár az irodába.

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. A irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár – a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak
A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

Tél – a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

 

Csillárventilátor téli ütemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebbességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Comet mennyezeti ventilátor tartalmaz egy E14-es fényforrás bemenetet 2×40 W-os teljesíménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás a fényforrást nem tartalmazza.

KEZELÉS

csillár, mennyezet ventilátor(westinghouse combo, lánc)A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni(megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Dual Mount felfogató rendszer

Dual Mount rögzítő rendszerAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a “Dual Mount” felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.

Adatlap

Szín Fehér
Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Fém
Védettség IP24
Teljesítmény 60 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Élettartam 10 év
Átmérő 132 cm
Fordulat 180/130/80 fordulat/perc
Használat Beltéri
Tömeg 8 kg
Zajszint Max. 52 dB
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe fehér és bükk
Lapátok dőlése 11 °
Vezérlés Lánc
Világítás 2×40 W E14
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 25 m²-ig

 

További információk

Tömeg 7.7 kg
Márka

Szín

,

Lapát átmérő

132cm

Maximális helyiségméret

25m2

Teljesítmény (W)

Zajszint (dB)

Kétirányú

igen

Világítás

2x E14

Vezérlés

Lánc

Sebesség fokozatok

3

Kiegészítő termékek